Acasă Stirile zilei MUSULMANII s-au unit in campania NOT IN MY NAME! Mesajul cu care...

MUSULMANII s-au unit in campania NOT IN MY NAME! Mesajul cu care declara RAZBOI TERORISTILOR! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Musulmanii vor sa transmita lumii un mesaj la fel de puternic ca al celor care s-au solidarizat sub sintagma #Je Suis Charlie, dupa atacurile teroriste din Paris in care si-au pierdut viata 17 persoane.

Mesajul, transmis printr-o campanie video pe retelele de social media, are un impact covarsitor si vine in sprijinul musulmanilor care condamna actiunile teroriste gestionate de ISIS si Al Qaeda, chiar daca isi pun vietile in pericol.

#Not in my name este campania prin care musulmanii britanici resping actiunile si ideologia organizatiilor teroriste si prin care demonstreaza ca ISIS nu reprezinta comunitatile musulmane si credinta islamica.

“Uciderea unui om nevinovat nu are nicio justificare de-a lungul timpului in nicio credinta sau religie. Acesti teroristi ISIS nu sunt adevarati musulmani. Ei nu practica adevaratele invataturi ale Islamului: pace, mila, compasiune. ISIS sunt un pericol la adresa intregii omeniri”, a declarat Hanif Qadir, fondatorul Fundatiei pentru Schimbare Activa – care isi defasoara activitatea in estul Londrei-, organizatie care a demarat campania #Not in my name.

Fundatia pe care o conduce Hanif Qadir s-a revoltat si a protestat public in 2014 dupa decapitarea lui David Haines si rapirea lui Alan Hemming, condamnand ISIS pentru actiunile teroriste.

Campania #Not in my name a luat imediat amploare pe retelele sociale, mii de musulmani delimitandu-se de atacurile care au terorizat Parisul in ultimile zile, care au culminat cu uciderea a 10 jurnalisti aflati in sedinta de sumar a saptamanalului de satira si umor Charlie Hebdo.

Duminica, in capitala Frantei va avea loc un “mars al solidaritatii”, organizat in memoria victimelor recentelor atentate de la Paris, la care si-au anuntat participarea cei mai importanti lideri politici europeni.

Sursa: nasul.tv

Citeste caplimpede