Acasă Stirile zilei Social Muncitor ranit pe santierul de la AFI Palace din Ploiesti! Vezi de...

Muncitor ranit pe santierul de la AFI Palace din Ploiesti! Vezi de ce se grabesc muncitorii si cand ar trebui sa fie gata mall-ul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Barbatul de 50 de ani  nu s-a asigurat in momentul in care s-a apucat sa demonteze o schela pentru a o muta, moment in care un panou al schelei i-a cazut in cap de la o intaltime de peste opt metri.

Victima a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti.

Acest accident de munca nu este singurul produs pe santierul mall-ului din Ploiesti de la inceputul anului. Un barbat care lucra ca dulgher pe santierul din Bariera Bucov, aflat in stare de ebrietate, s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la o inaltime de opt metri. Victima a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la spital.

 

Concurenta intre mall-uri ucide oameni!

AFI Palace Ploiesti se construieste aproape de centrul orasului, pe locul unde candva era fabrica Flacara. Terenul de patru hectare de pe strada Calomfirescu Nr. 2 din Ploiesti a fost cumparat de AFI inca din noiembrie 2007 cu circa 15 milioane de euro dar, asemeni altor mall-uri promise pentru oras inainte de criza, si constructia acestuia a fost amanata.

Printre chiriasii mall-ului din Ploiesti se numara Cora, Flanco, H&M, Reserved, New Look, Arsis Vodafone, Sensiblu, Samsonite, Maxbet, Musette, Splendor, McDonalds si Pizza Dominium.

Graba constructorilor se datoreaza faptului ca tot inPloiestise pregateste un alt mall, dezvoltat de NEPI, la care lucrarile se vor finaliza spre sfarsitul anului in curs. Centrul dezvoltat de fondul de investitii sud-african va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp, in care intra si Carrefour, dar si o galerie comerciala.