Constructorii Turnului Libertatii, care va lua locul cunoscutelor ”turnuri gemene” din New York distruse in atentatele teroriste de la 11 septembrie 2011, au prezentat un video cu lucrarile, care durează de mai bine de şase ani, comprimate într-un videoclip de două minute.

Filmul arată construcţia încă din fază incipientă, cum blocul se ridică etaj cu etaj şi apoi este acoperit cu panouri de sticlă, informează Daily Mail.

Turnul Libertăţii va deveni cel mai înalt din New York, depăşind Empire State Building, care are înălţimea de 443,2 metri.

Până acum sunt gata 100 de etaje şi mai urmează să fie construite încă patru, întreaga construcţie ajungând să coste aproape 4 miliarde de dolari.

Vârful antenei lui One World Trade Center va ajunge la înălţimea de 541.32 metri, departe însă de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai, care are o înălţime de 829.84 metri.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu draga Auras spre deosebire de tine care doar czoentemi si nu stiu cand muncesti (chiar nu ma intereseaza) eu si chiar Adrian muncim adica ne putem pierde timpul cu tine doar noaptea cand ne terminam munca. Si e chiar bine noi muncim, tu esti plecat in week-end! Astia suntem nu stiu cine te plateste pe tine si pe unde muncesti . eu stiu ca doar din munca pe care o fac pot sa castig un ban, cu taxe platite la stat. NU ma plateste nimeni ca sa deschid blogg-uri, sau ca sa imi pierd timpul (ziua!) sa scriu. Scriu seara cand imi termin treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.