Acasă Stirile zilei Munca de sase ani in doua minute! Vezi cum arata Turnul Libertatii...

Munca de sase ani in doua minute! Vezi cum arata Turnul Libertatii care va lua locul turnurilor gemene din New York! Video!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Constructorii Turnului Libertatii, care va lua locul cunoscutelor ”turnuri gemene” din New York distruse in atentatele teroriste de la 11 septembrie 2011, au prezentat un video cu lucrarile, care durează de mai bine de şase ani, comprimate într-un videoclip de două minute.

Filmul arată construcţia încă din fază incipientă, cum blocul se ridică etaj cu etaj şi apoi este acoperit cu panouri de sticlă, informează Daily Mail.

Turnul Libertăţii va deveni cel mai înalt din New York, depăşind Empire State Building, care are înălţimea de 443,2 metri.

Până acum sunt gata 100 de etaje şi mai urmează să fie construite încă patru, întreaga construcţie ajungând să coste aproape 4 miliarde de dolari.

Vârful antenei lui One World Trade Center va ajunge la înălţimea de 541.32 metri, departe însă de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai, care are o înălţime de 829.84 metri.