MOTIV de ingrijorare pentru Romania! MEMBRII din gruparea terorista STATUL ISLAMIC se afla pe teritoriul BULGARIEI! | Cap Limpede

MOTIV de ingrijorare pentru Romania! MEMBRII din gruparea terorista STATUL ISLAMIC se afla pe teritoriul BULGARIEI!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Kiriak Tonev, expert in lumea araba, a declarat de curand pentru televiziunea nationala ca pe teritoriul Bulgariei se afla membrii ai gruparii teroriste Statul Islamic.

„Amenintarea reprezentata de Statul Islamic este mare pentru ca gruparea acopera o zona extinsa din Asia Centrala pana in Africa de Nord, Balcani si Spania”, a declarat expertul citat, relateaza site-ul Novinite.com.

Potrivit lui Tonev, asimilarea fortata a minoritatii turce din Bulgaria prin schimbarea numelor turce cu unele bulgare, in perioada 1985-1989, a impins unii musulmani bulgari la islamism.

Expertul pretinde ca mai multe persoane care lupta pentru Statul Islamic au fost tratate in spitale din Bulgaria. Unele dintre ele au fost in tara inainte de a se implica in lupta si s-au intors apoi in Bulgaria.

Loading...

Sursa: mediafax.ro

MOTIV de ingrijorare pentru Romania! MEMBRII din gruparea terorista STATUL ISLAMIC se afla pe teritoriul BULGARIEI! was last modified: ianuarie 20th, 2015 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close