Acasă Sanatate Monica Pop dezvaluie cum ar putea fi invins cancerul: „Nu trebuie sa...

Monica Pop dezvaluie cum ar putea fi invins cancerul: „Nu trebuie sa ai bani ca sa te vindeci”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Medicul oftalmolog Monica Pop a iesit invingatoare in lupta cu cancerul. Recent, a fost prezenta in emisiunea Teo Show unde a vorbit despre perioada in care a fost grav bolnava.

„si cand nu imi era foarte bine, eu spuneam ca sunt foarte bine. Pentru ca mi-am creat un mod de gandire, de viata, asa am invins. Nu am stat acasa nicio zi. A doua zi dupa externare, dupa interventiile chirurgicale, m-am dus la serviciu. Am condus eu, asa cum am putut. Colegul care m-a operat mi-a zis sa stau acasa doua luni! Am zis: «bine, bine, stai tu, daca vrei!» A doua zi m-am dus la lucru! Eu am facut mai bine decat mi-a spus colegul meu, chiar daca el avea intentii bune.
Sfatuiesc pe toata lumea sa faca asa cum am facut eu, daca se poate fizic. Decat sa stai acasa si sa te gandesti… Nu e bine! Eu nu am stat in concediu, nici nu vreau sa aud de asa ceva. Oamenii au inteles ca se poate trai si altfel. Nu stai acasa si astepti sa mori!

Am stat in spital cel mai mult doua saptamani, cel mai putin noua zile, cam asa. in rest, cat nu am fost internata, eu m-am dus la lucru. Faceam tratamentul in paralel. Plecam de la spital, ma duceam la tratament. Nu e bine sa te lasi coplesit de idee!

(…) Nu trebuie sa ai bani ca sa te vindeci! Tratamentul nu costa, platesti doar regimul hotelier in clinicile private care au contracte cu Casa de Sanatate. La Oncologic nu am vrut sa ma duc, am avut motivele mele.

Fiica mea m-a sustinut foarte mult, este foarte matura. A fost aliatul meu de nadejde. Am urmarit-o ce spune cand a aflat. Eram chiar curioasa cum reactioneaza. Cand a aflat i-au curs doua lacrimi, si le-a sters repede si asta a fost tot. Asta cat a fost cu mine, altfel nu stiu ce a facut!.., scrie bzi.

Cand afli o astfel de veste, esti dezarmat. Trebuie sa te gandesti: ai de ales? Nu ai de ales! Asta e! Faci tratament si gata!”, a povestit Monica Pop, potrivit vip24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos