Acasă Life Dezvoltare Personala Cuvintele magice care iti aduc fericirea si bunastarea! Repeta cuvintele si vor...

Cuvintele magice care iti aduc fericirea si bunastarea! Repeta cuvintele si vor incepe sa apara minuni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu e vorba de cuvintele magice”multumesc” sau ”va rog”, cum suntem invatati de mici. E vorba de alte cuvinte pe care nici nu-i neaparat sa le rostesti. E suficient sa crezi in ele atunci cand reflectezi asupra unor probleme care te apasa. Aceste cuvinte sunt: ”suficient” si ”merit”. Nici nu banuiesti cat de mult inseamna pentru modul de viata aceste doua cuvinte.

SUFICIENT

Hai sa ne lamurim mai intai cu primul. De ce spunem ca suferim in viata? Pentru ca mereu ceva nu ne ajunge – bani, dragoste, curaj etc. Ce-ar fi insa daca ti-ai imagina ca ai suficient de toate? Universul, Dumnezeu sau viata ne ofera ceea la ce ne gandim cel mai mult in decursul zilei.

incearca sa crezi ca ai suficienta dragoste, sanatate, fericire, bucurie, frumusete, energie creativa, suficient curaj. Poti folosi acest cuvand in orice situatie. Fii copil in suflet si simte ca ai de toate. in momentul in care-ti revine pesimismul, aminteste-ti iar de acest cuvant.

Aceasta idee ii apartine lui Donald Walsch si a fost publicata in cartea sa ”Conversand cu Dumnezeu” in care e descrisa iluzia neajunsurilor omenesti.

MERIT

Acum sa analizam si cel de-al doilea cuvant. Cand esti lipsit(a) de un lucru pe care ti-l doresti, nu ceda consolandu-te cu gandul ca nici nu ai nevoie de el sau ca nu-l meriti. Procedeaza cu acest cuvant ”merit” ca si cu ”suficient”. Repeta in gand si crede cu adevarat ca meriti sa ai parte de dragoste, sanatate, fericire, bucurie, frumusete, energie creativa, curaj. Foloseste acest cuvant atunci cand doresti sa obtii un lucru. Fii convins(a) ca meriti sa ai masina, casa, etc.

Repeta acest cuvant in toate cazurile si vor incepe sa apara minuni!

Sursa: eustiu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBei cafea? Vezi ce se intampla in corpul tau, dupa 6 ore de la consumul unei cesti de cafea!
Articolul următorMonica Pop dezvaluie cum ar putea fi invins cancerul: „Nu trebuie sa ai bani ca sa te vindeci”!