Acasă Stirile zilei Stiinta MISTERUL MARII NEGRE: Potopul lui Noe, OZN-uri iesind din adancuri si alte...

MISTERUL MARII NEGRE: Potopul lui Noe, OZN-uri iesind din adancuri si alte mistere despre care nu ai auzit pana acum!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De la Potopul lui Noe la OZN-urile care ieseau din adancuri, Marea Neagra continua sa fie urmarita de mistere stranii si disparitii inexplicabile. Un interesant studiu efectuat de cercetatorii de la Harvard cu sprijinul NASA semnaleaza anomalii magnetice. Acestea apar acolo unde sunt rupturi de falii dar si depozite feroase. Cunoscatorii spun ca exista si manifestari malefice, care se manifesta prin radiatii patogene.


 


 

Ca dovada, in China nu se construieste o casa pana cand nu este stabilit faptul ca pamantul are sau nu coltii dragonului, denumire data acestor anomalii magnetice. Peste ani, cercetatorii aveau sa vorbeasca despre teoria denumita Reteaua Hartmann, potrivit careia Pamantul e strabatut de o plasa invizibila de radiatii care vin din interiorul Pamantului, iar majoritatea fiintelor vii, exceptie fac pisicile si soarecii, sufera influente nocive daca sunt plasate pe aceste linii, dar mai ales pe noduri. Profesorul Cristina Dobrota spune ca sunt doi poli de anomalii magnetice. Unul se afla intre Germania si Cehia iar alta in Krivoi Rog, nu departe de Odessa si implicit de Marea Neagra.

In asa numitul Triunghi al Mortii care se afla in apropiere de Insula Serpilor, s-a observat un foc ciudat, o gheata care arde.

Legat de Marea Neagra, geologii Ryan si Pitman, de la Universitatea Columbia, au identificat locul unde s-a produs Potopul biblic. Mai precis acum 9500 de ani, din cauza incalzirii climatice, ghetarii au inceput sa se raceasca, iar Mediterana s-a revarsat peste Marea Neagra cu forta a doua sute cascade Niagara, ceea ce a provocat inundatii masive. Potrivit cartii The Soviet UFO Files, scrisa de Paul Stonehill si publicata in 1998, in arhivele secrete ale marinei ruse, ar exista mai multe marturii despre aparitii OZN din adancul marii.

Este citata declaratia mai multor veterani, fosti ofiteri pe submarine nucleare sovietice, care au vazut, pe la inceputul anilor 60, submarine gigant, venite parca de nicaieri, urmarind submersibilele URSS. La randul sau, comandantul Sokolov a relatat ca respectivele vehicule aveau o viteza incredibila si ca, prin periscop, a zarit un obiect zburand foarte rapid din adancuri catre suprafata.

Episoade similare au mai fost consemnate in 1965 si 1977, cand diversi marinari au vazut tasnind din mare niste obiecte sferice de mari dimensiuni, care au disparut in vazduh inainte ca oamenii sa se dezmeticeasca. Intr-o cronica scrisa inainte de Primul Razboi Mondial apare o poveste misterioasa in care se vorbeste despre faptul ca taranii din Dobrogea foloseau tuneluri subterane de mii de kilometri lungime, sapate in Marea Neagra, pentru a-si duce oile la pascut in Turcia.

In anii 80, soldatii care munceau la Canalul Dunare – Marea Neagra au descoperit din intamplare o gura de acces a acestui tunel.

Aceasta, aflandu-se intr-un cimitir din Murfatlar era folosita de muncitorii de la canal pentru a trece in Bulgaria. In timpul razboiului, cele doua guri de tunel descoperite au fost astupate si pazite din motive de securitate. Cele doua guri de tunel pornesc din zona de sud a Dobrogei si din Cadrilater si traverseaza Marea Neagra. Exista supozitia ca Securitatea era la curent cu existenta celor doua tuneluri, motiv pentru care zona este pazita.

Sursa: efemeride.ro