Aceasta poveste va dezlega misterul bebelusilor care dorm mereu in bratele femeilor care cersesc. Nu te-ai intrebat niciodata acest lucru?

Ati vazut, probabil femei care cersesc pe strada, la semafor, care aveau un copil  adormit in brate. V-ati pus  vreodata intrebarea de ce acel copil, atat de tanar este mereu adormit?

„Alaturi de statia de metrou din zona unde locuiesc este una din multele cersetoare care isi fac veacul. Parul si rochia ei sunt murdare, si pare foarte trista. Aceasta femeie este asezata pe jos si langa ea este un fel de cutie in cazul in care oamenii arunca cateva monede. In bratele ei este un copil care are maxim 2 ani. El doarme. Cu totii simt compasiune pentru spectacolul trist al saraciei al saraciei extreme.Suntem gata sa dam tot maruntisul din buzunar pentru a avea sentimentul ca am facut o fapta buna.„

Am trecut prin acest loc foarte des. Eu nu dau bani, pentru ca aceste femei sunt adesea cersetori recrutati de catre o banda, iar sumele colectate de ei ajung la persoanele din spatele „afacerii”. Acesti traficanti detin imobiliare si masini de lux obtinute prin bani cersiti de oameni ca acesta. Ah, desigur, si cersetorul obtine ceva, o sticla de bautura sau un kebab pentru seara …

O luna mai tarziu, am revenit in aceasta intersectie aglomerata si am privit acel copil imbracat mereu cu aceleasi haine. Mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu copilul care este mereu acolo, in statia de metrou de dimineata pana seara. Copilul dormea ​​toata ziua. El nu vorbea sau striga, fata lui era un pic ascunsa in poala femeii care cu siguranta este mama lui.


Citeste si: REACTIA EMOTIONANTA A UNEI MAME, FARA VEDERE, CARE VEDE PRIMA DATA BEBELUSUL! VIDEO


Aveti copii? Amintiti-va cat de multe ore dorm la aceasta varsta … O ora, doua, maxim trei, si rareori fara intrerupere. Poate, de asemenea, un pui de somn dupa-amiaza … Dar, de-a lungul lunii, in fiecare zi, cand am fost acolo, n-am mai vazut acest copil treaz! M-am uitat la baiat cu mai multa atentie mai tarziu si m-ai suspicios.

– „De ce doarme? „am intrebat-o pe cersetoare?„

Ea mormai ceva ce nu am inteles, a redus ochii si a ingropat fata in gulerul hainei.

Repet intrebarea. Femeia se uita din nou. Parea obosita, de asemenea, si suparata.

– La Dracu! „… A mormait ea.„

Repet intrebarea, cu voce mai tare:

– „De ce doarme in continuu?„

PAGINA-URMATOARE150

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.