Acasă Stirile zilei Justitia Mirel Palada, trimis in judecata la trei ani dupa ce l-a agresat...

Mirel Palada, trimis in judecata la trei ani dupa ce l-a agresat in direct pe senatorul Gotiu. Reactia moderatoarei care a asistat la bataia live: „Ce rusine mare!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nadia Ciurlin, moderatoarea care a fost nevoita sa asiste la momentul in care Mirel Palada l-a batut pe Mihai Gotiu in studioul B1 TV, afirma ca este „mare rusine” ca dosarul agresiunii a trenat aproape trei ani pana sa fie trimis judecatorilor.

„Ce rusine mare! Un dosar atat de simplu a fost trimis in instanta dupa aproape 3 ani de la incident. Ce mari cercetari s-or fi facut in cauza asta, ca toata fapta a fost filmata si vazuta de o tara intreaga? Am crezut ca s-a si inchis dosarul. Penibil!”, a scris Ciurlin pe Facebook, conform Aktual24.

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca, dupa aproape trei ani, procurorii au terminat cercetarea si il trimit in judecata pe Mirel Palada pentru agresiune. Gotiu a fost atacat violent de Palada in studioul B1 TV.

„MIRACOL?! Va vine sa credeti? Dupa 2 (doi) ani si 8 (opt) luni, incepe, in sfarsit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat si lovit de fostul purtator de vorbe al unui Guvern PSD, in studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legata de inceperea procesului, astazi, 27 mai 2020…

Da, au trecut doi ani si opt luni pana cand organele de cercetari penale, procurori si politisti, au reusit sa finalizeze ‘MARELE’ dosar de loviri. Sunt curios de cate ori au fost nevoiti sa vada si sa revada inregistrarile cu agresiunea, vazute de sute de mii si milioane de cetateni, ca le-au reluat toate televiziunile. As vrea sa stiu de cate ori au vorbit cu martorii si ce expertize de pixeli si megapixeli au facut de a fost nevoie de atata timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…

Nu pot sa nu ma gandesc la sotia padurarului ucis anul trecut, in padurile din Maramures. Au ramas orfane trei fetite. In urma cu o saptamana imi scria ca a trecut atata timp si inca nu stie cine sunt cei care i-au ucis sotul si i-au lasat fetitele sa creasca fara tata… Mi-as fi dorit sa am cuvinte s-o incurajez, dar mi-e greu, mi-e foarte greu. Ce sa-i spun? Daca pentru o banalitate de dosar, cu o lovire oarecare, cu filmari si martori, a fost nevoie de doi ani si opt luni…”, a scris Gotiu pe Facebook.

In septembrie 2017 Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog si fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, in timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. „Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt buna de nimic“, a fost reactia prezentatoarei Nadia Ciurlin.