Acasă Special Opinii Un doctor in biochimie a rabufnit la adresa Gabrielei Firea: „S-o anunte...

Un doctor in biochimie a rabufnit la adresa Gabrielei Firea: „S-o anunte cineva pe proasta satului ca aia de la Babes au pacalit-o! Uite asa se duc milioanele pe investitii strategice in sanatate, sa nu mai planga toata ziua rezistii ca n-au spitale”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Augustin Ofiteru, doctor in biochimie al Academiei Romane, are un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a declarat ca a „inaugurat” un computer tomograf care face teste de coronavirus „fara iradiere”.

„Firea, chiar la ea pe pagina: ‘Test Covid in cateva minute! Fara iradiere! Fara durere. Pe loc. Am inaugurat astazi, la Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, un computer tomograf de ultima generatie, dotat cu modul de inteligenta artificiala, capabil sa depisteze cazurile de infectare cu noul coronavirus in doar cateva minute’.

S-o anunte cineva pe proasta satului ca aia de la Babes au pacalit-o, CT este o metoda de (foarte) slaba specificitate pentru detectia Covid, poate ultima alegere dintre toate, din multiple motive pe care nu le voi enunta aci, ca-s plicticoase. Pe de alta parte, de ce nu ar fi pacalit-o, daca-i proasta, nu? Si uite asa se duc milioanele pe investitii strategice in sanatate, sa nu mai planga toata ziua rezistii ca n-au spitale…

Cam pe asta s-a bazat si ‘reactia’ Romaniei la epidemie, niste ‘experti’ au zis ceva si degringolada politica s-a executat, ‘ca sa fie bine, sa nu fie rau’…

PS Eu zic sa va pregatiti de deranj, de asemenea, ca a descoperit Firea singularitatea!”, a scris ironic Ofiteru pe Facebook, conform Aktual24.