Acasă Stirile zilei Mircea Pop a demisionat din functia de director general al CNADNR!

Mircea Pop a demisionat din functia de director general al CNADNR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mircea Pop a demisionat din functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), a anuntat premierul Victor Ponta, afirmand ca este inacceptabil ca angajatii muncesc si sefii stau la BaleA.

Premierul a precizat ca l-a chemat pe Mircea Pop la Guvern dupa ce Corpul de Control al primului-ministru a finalizat o actiune de control si ca, in urma discutiei avute, acesta si-a inaintat demisia.

Seful Guvernului a aratat ca atributiile privind gestionarea drumurilor nationale vor fi preluate temporar de catre directorul adjunct.

Presa a relatat ca sefii CNADNR au petrecut la munte, desi meteorologii anuntasera ca vremea se va inrautati accentuat.

Totodata, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat, vineri, conducerea CNADNR pentru modul in care a prezentat informatiile in Comandamentul de iarna convocat vineri la Guvern, atentionand ca este „veriga slaba” si ca este ultima data cand accepta „aceasta balba nationala”.

La sedinta Comandamentului de atunci, mai multe autoritatile locale au reclamat ca nu au putut comunica eficient cu reprezentantii CNADNR in ultimele zile, cu atat mai putin in ultimele ore.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat Corpului de Control sa verifice daca directorii CNADNR au „petrecut” la Balea Lac in loc sa participe la deszapezire si a reiterat ca toti cei implicati vor fi demisi daca rezultatul verificarii le va fi defavorabil.

Duminica seara, directorul Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Mircea Pop, a informat Comandamentul de iarna ca institutia s-a implicat in deszapezire la nivel national, dar ca a fost discreta, vicepremierul Dragnea replicand insa ca „discreta” CNADNR si-a facut reclama cu directorii de la Balea Lac.

Sursa: mediafax.ro