Acasă Timp liber Cultura Televiziunea OTV a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului!

Televiziunea OTV a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Televiziunea OTV, a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului, dupa ce, pe 22 ianuarie i-a fost retrasa licenta audiovizuala de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

La mai putin de o saptamana de cand i-a fost retrasa licenta audiovizuala, Dan Diaconescu a intrat din nou in direct cu publicul sau, de aceasta data pe internet, pe site-ul www.otv.com.ro.

Emisia OTV a fost intrerupta marti, 22 ianuarie, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu. CNA nu are in atributii, insa, si reglementarea internetului din Romania.

CNA a retras licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite in audiovizual. Licenta OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasa la propunerea Laurei Georgescu, actualul presedinte al CNA.

Licenta OTV – un post aflat in lista televiziunilor „must carry”, pe care cablistii l-au retransmis in mod obligatoriu in 2012 – a fost retrasa din cauza ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru incalcari ale legislatiei audiovizualului, in anii 2009, 2010, 2011 si 2012.

Sursa: rtv.net