Acasă Stirile zilei Retail Clientii Orange pot folosi, din 28 ianuarie, serviciul de asigurare pentru telefon,...

Clientii Orange pot folosi, din 28 ianuarie, serviciul de asigurare pentru telefon, modem si tableta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Clientii Orange pot folosi, de astazi, 28 ianuarie, serviciul de asigurare pentru telefon, modem si tableta, a anuntat compania.

Astfel, telefoanele, modemurile si tabletele cumparate din magazinele Orange pot fi asigurate in momentul cumpararii sau in maxim 30 de zile de la achizitionarea lor.

Pentru a incheia o asigurare, clientul trebuie sa vina in orice Orange shop cu actul de identitate, cu dispozitivul pe care vrea sa-l asigure si factura dispozitivului. Costul asigurarii va fi calculat in functie de valoarea dispozitivului si se va regasi lunar in valoarea facturii.

Clientii pot beneficia de reparatii gratuite, in limita valorii de asigurare, sau chiar de inlocuirea dispozitivului cu acelasi model, in cazul in care nu poate fi reparat. Asigurarea este emisa de Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris, sucursala Bucuresti, si este valabila si pentru calatoriile in strainatate, timp de maxim 30 de zile.

In cazul unui eveniment neprevazut, clientii pot suna la 0374 290 029, numar Orange cu tarif normal, intre 9:00-18:00 unde vor afla informatiile de care au nevoie pentru a beneficia de asigurare.

“Ne dorim sa fim mai aproape de nevoile clientilor care isi cumpara dispozitive noi din magazinele noastre si sa ii ajutam sa isi protejeze investitia inca de la inceput. Am relansat acest serviciu intr-o formula noua, disponibila acum si pentru tablete, in care oferta variaza in functie de tipul gadgetului si in care clientii au acces la o linie directa pentru a afla detalii despre asigurare si conditiile in care poate fi utilizata.„ a declarat Roxana Chicioreanu, Product Manager in cadrul Orange Romania.

Sursa: newsin.ro