Acasă World Minune la mormantul Babei Vanga! Bulgarii cer canonizarea celebrei prezicatoare

Minune la mormantul Babei Vanga! Bulgarii cer canonizarea celebrei prezicatoare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un copil nevazator si-a redobandit vederea la mormantul prezicatoarei Vanga din Bulgaria. Despre acest miracol a vorbit dr.docent Radka Kirceva, care a petrecut mult timp in casa clarvazatoarei si a marturisit ca stie si a vazut multe lucruri.

Ea sustine ca Baba Vanga, cum o numesc bulgarii, ar trebui sa fie canonizata. Prezicatoarea a facut multe fapte bune, nu numai cand traia. Chiar daca nu se mai afla printre cei vii, ea continua sa infaptuiasca miracole si dincolo de mormant. In sprijinul afirmatiilor sale, dr. Radka Kirceva sustine ca un copil care isi pierduse vederea a inceput sa vada din nou la mormantul Vangai.

Mama micutului a visat intr-o noapte ca trebuie sa mearga impreuna cu baiatul la mormantul prezicatoarei. Iar minunea s-a intamplat. in afara de aceasta, una dintre cele mai bune prietene ale Vangai a marturisit ca ceva similar a trait si copilul unei persoane publice din Bulgaria.
De miracolele infaptuite de prezicatoare s-au bucurat multe alte persoane. Prietena clarvazatoarei sustine ca in fiecare an, de sarbatoarea Sfintei Petka, precum si de ziua de nastere a Vangai, prezicatoarea „se intoarce” in localitatea Rupite, unde se afla mormantul sau, scrie rador.

Aceasta afirmatie este sustinuta si de rudele Vangai, care in fiecare an de ziua acesteia vad o umbra pe piatra sa funerara.