Acasă Politic Ministrul Finantelor denunta actiunile PSD din Parlament: „Face totul pentru a prabusi...

Ministrul Finantelor denunta actiunile PSD din Parlament: „Face totul pentru a prabusi economia si a crea haos! PSD se comporta ca o grupare terorista”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actiunile PSD in Parlamentul Romaniei reprezinta terorism economic iar partidul vaneaza voturi prin prabusirea economiei ca urmare a cresterii cheltuielilor bugetare care nu au sursa de finantare, considera ministrul Finantelor, Florin Citu.

„Actiunile PSD in Parlamentul Romaniei reprezinta terorism economic. Nu exista niciun dubiu aici. PSD are un singur scop. Sa mai castige cateva voturi chiar daca asta inseamna prabusirea economiei pentru urmatorii zece ani. Ciolacu s-a opus prelungirii starii de urgenta pentru ca avea de castigat daca criza de sanatate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra romanilor (va aduceti aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta)”, scrie ministrul Finantelor, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, PSD „vaneaza” voturi prin prabusirea economiei ca urmare a cresterii cheltuielilor bugetare care nu au sursa de finantare.

„Ciolacu nu vrea crestere economica si bunastare pentru toti romanii pentru ca nu are de castigat. Va face totul pentru a prabusi economia si a crea haos si panica. Atunci castiga PSD si Ciolacu. PSD se comporta ca o grupare terorista. Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economica. Nu-i vom lasa sa prabuseasca economia”, scrie Florin Citu.

PSD a anuntat, miercuri, ca parlamentarii partidului vor respinge, miercuri, in Camera Deputatilor, ordonanta de urgenta prin care Guvernul Orban a amanat pana la 1 august dublarea alocatiilor.

„PSD va vota cresterea imediata a alocatiilor pentru copii. Parlamentarii PSD vor respinge astazi in Camera Deputatilor ordonanta de urgenta prin care Guvernul Orban a amanat pana la 1 august dublarea alocatiilor. Copiii nu au nicio vina! Drepturile lor legale trebuie respectate si acordate, asa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale PNL. De aceea, PSD va respinge categoric amanarea dublarii alocatiilor de catre un Guvern liberal sfidator care a refuzat sa aloce resursele cuvenite”, mentioneaza PSD in comunicat.

Pesedistii adauga ca sunt bani pentru aceasta dublare a alocatiilor.