Acasă Special Opinii Raluca Pruna il desfiinteaza pe Tudorel Toader: „Bufonii super titrati al caror...

Raluca Pruna il desfiinteaza pe Tudorel Toader: „Bufonii super titrati al caror nume trebuie uitat, care au slujit PSD cu entuziasm, ne dezvaluie acum ce opozitie ar fi facut la PSD”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, lauda anuntul presedintelui Iohannis privind „repararea legilor justitiei”. „Era de mult momentul, caci legile asa cum au fost facute praf de PSD isi produc efectele”, spune Pruna.

„Presedintele tocmai a iesit sa repuna legile justitiei pe agenda publica. Era de mult momentul, caci legile asa cum au fost facute praf de PSD isi produc efectele. Iar bufonii super titrati al caror nume trebuie uitat, care au slujit PSD cu entuziasm, ne dezvaluie acum ce opozitie ar fi facut la PSD. Scarbos, pur si simplu. Si noi prea toleranti ca ascultam prostiile si minciunile sclavilor PSD care acum se dau opozanti la masa PSD unde mancau ceva mai mult decat firimituri. Si le placea.

Justitia in Romania functioneaza azi pe baza unor legi proaste promovate de PSD. Acesta este adevarul.

Adevarat e si ca deja e tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Astept cu nerabdare sa vedem proiectele puse in consultare publica de MJ”, a scris Pruna pe Facebook.

Iohannis a anuntat miercuri, dupa dezvaluirile lui Tudorel Toader, ca „Guvernul va lucra la proiecte de legi pentru a fi reparate aceste legi ale justitiei’.

„Am urmarit, in spatiul public a aparut o discutie ciudata. In PSD si intre PSD si satelitii PSD incep sa-si plateasca politele. Au aparut asa-zise dezvaluiri de cand PSD a atacat violent justitia, legile justitiei

Din fericire, am reusit sa oprim o parte din aceste atacuri si am reusit sa duc legile la Curtea Constitutionala, Parlamentul a reusit, in special PNL si alte partide democratice, sa opreasca aceste modificari

Dar cel mai important pas a fost facut de romani, acum un an, cand i-am chemat la urne la referendumul pentru justitie. S-au prezentat oamenii in numar mare si au spus clar stop acestei procedurii de macelarire a legilor justitiei care fusese initiata si continuata de PSD

PSD-ul a incercat sa puna piciorul pe justitie, incearca sa franga independenta justitiei. Faptul ca acum au inceput unii cu altii sa-si plateasca polite este o chestiune de cancan, dar pentru omul de rand nu iese nimic. Aceste legi ale justitiei trebuie reparate, asta am discutat cu premierul. Este nevoie de un pas hotarat si curajos, Guvernul va veni cu initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, sa ducem la bun sfarsit ce am hotarat la referendum

In saptamanile urmatoare vor avea loc consultari, voi avea si eu consultari cu specialisti, cu politicieni. Guvernul va lucra la proiecte de legi pentru a fi reparate aceste legi ale justitiei”, a declarat Iohannis.