Mihai Sora, mesaj din mijlocul protestatarilor: „Fiti fermi, nu slabiti protestele pana cand nu aveti castig de cauza. Nu renuntati”

18

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, se afla, duminica, in mijlocul protestatarilor din Iasi. El le-a transmis sa nu cedeze, sa nu renunte la proteste pana cand nu vor avea castig de cauza.

„Fiti fermi, nu slabiti protestele pana nu aveti castig de cauza”, a transmis Sora intr-o interventie la Digi24.

Intrebat de ce este alaturi de protestatari, Sora a raspuns ca simte in acelasi mod ca ei. „M-am alaturat pentru ca simt ce simt si ei. Sunt alaturi de ei. Interesele tarii trebuie sa stea in fata ochilor nostri inaintea oricaror altor interese. Romanii sa nu inceteze protestele, sa nu accepte aceasta guvernare”, a spus filosoful.

Peste 500 de oameni protesteaza in centrul orasului. Oamenii s-au adunat in Piata Unirii incepand cu ora 18.00 si au steaguri tricolore si ale Uniunii Europene, dar si fluiere si vuvuzele. Protestatarii scandeaza „PSD, ciuma rosie”, „Nu la guvernare, hotii la-nchisoare”, „Legile voastre, niste dezastre” si „Fiti atenti la buzunare, hotii sunt la guvernare”. Ei au pancarte cu mesaje precum „Dragnea, demisia”, „Terminam ce-am inceput in 89″ si „Jos copitele de pe Justitie”, scrie aktual24.

In Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. Primii ajuns la protest sunt chiar liderii partidelor de opozitie, care au anuntat cu putin timp in urma, intr-o conferinta de presa comuna cu reprezentantii organizatiilor civice, ca vor iesi cu totii in strada: Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos. In jurul orei 20.00 Piata Victoriei era ocupata de aproximativ 15.000 de manifestanti, conform hotnews.

!-- Composite Start -->
Loading...
<