Acasă Cultura Cinemagia Michelle Pfeiffer si Robert De Niro, intr-un film despre mafie

Michelle Pfeiffer si Robert De Niro, intr-un film despre mafie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actrita americana Michelle Pfeiffer ar putea juca alaturi de Robert De Niro intr-un film despre mafie, „Malavita”, regizat de Luc Besson.

Actrita americana se afla in negocieri avansate cu producatorii acestei pelicule in care ar putea interpreta rolul unei femei cu tendinte piromane. Filmul va fi realizat pe baza cartii „Badfellas” de Tonino Benacquista, informeaza contactmusic.com.

Lungmetrajul va descrie povestea de viata a unei familii mafiote care se muta in Franta, intr-un program de protectie a martorilor. Membrii familiei fac tot ceea ce pot pentru a se adapta, dar constata ca le este foarte greu sa uite trecutul si isi reiau dupa o perioada vechile apucaturi.

Luc Besson a scris deja scenariul si va fi totodata producatorul peliculei.

Filmarile vor debuta in luna august.

Michelle Pfeiffer, in vârsta de 54 de ani, a jucat alaturi de Robert De Niro in alte doua filme: „Pulbere de stele / Stardust” (2007) si „De Anul Nou / New Year’s Eve” (2011).

Actrita americana a aparut recent si in „Dark Shadows”, regizat de Tim Burton, cu care a colaborat in 1992 la filmarile pentru „Batman se intoarce / Batman Returns”, in care a interpretat rolul Catwoman.