Acasă Life Monden Casa in care a murit Amy Winehouse, scoasa la vanzare

Casa in care a murit Amy Winehouse, scoasa la vanzare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Casa in care a murit Amy Winehouse, in iulie 2011, a fost scoasa la vanzare de parintii artistei britanice, pentru suma de 4,3 milioane de dolari.

Cantareata Amy Winehouse a murit in vila ei din Camden, un cartier din partea de nord a Londrei, pe 23 iulie 2011.

Parintii artistei, care au declarat ca vor folosi acea vila ca sediu general al fundatiei de caritate pe care au infiintat-o in memoria fiicei lor, s-au razgandit in aceasta privinta si au luat decizia de a vinde acea casa.

„Familia Winehouse a decis, cu mult regret, sa scoata casa la vanzare. Amy a iubit acea casa, dar membrii familiei au simtit ca ar fi nepotrivit ca ei sa locuiasca acolo. Nu este practic nici sa o tina goala, in conditiile in care ei platesc pentru a o intretine. Este amplasata intr-o zona frumoasa si va fi o resedinta frumoasa pentru o alta familie”

a declarat purtatorul de cuvant al familiei Winehouse pentru tabloidul britanic The Sun.

Vila in care a locuit cantareata britanica are trei dormitoare duble, trei sufragerii, o gradina privata si un apartament principal la etaj, amenajat sub un acoperis in forma de cupola.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri. Moartea ei a fost una „accidentala”  potrivit rezultatelor anchetei facute de politie , decesul fiind cauzat in urma abuzului de alcool.

Fanii si criticii laolalta i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care ii caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala.

Cele doua discuri lansate in timpul vietii sale, „Frank” si „Back to Black”, recompensat cu cinci premii Grammy , s-au vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Lansat in 2006, „Back to Black” a devenit, dupa moartea divei, cel mai bine vandut album al secolului al XXI-lea, in Marea Britanie. Acel record a fost la randul lui doborat in decembrie 2011 de albumul „21” al cantaretei Adele.