Acumularile de toxine pot afecta grav organele interne. Practica detoxifierii prin talpile picioarelor asigura insa un mod simplu si eficient de a elimina aceste toxine periculoase fara sa iti schimbi radical alimentatia.

Iar cel mai mare avantaj consta in faptul ca aceste tratamente sunt perfect sigure pentru sanatatea corpului.

Instrumentarul necesar pentru tratamentele de detoxifiere a picioarelor include de obicei plasturi (tampoane) si aparate spa de detoxifiere. Poti opta pentru oricare dintre aceste doua metode pentru o detoxifiere naturala, iar, in timp, tratamentele regulate imbunatatesc semnificativ sanatatea corpului.

Plasturii pentru detoxifierea picioarelor

De regula, substantele active folosite pentru plasturi provin din extracte de plante si de bambus, iar plasturii pot fi procurati de la plafaruri si magazine naturiste. Plasturii sau tampoanele pentru detoxifierea picioarelor sunt foarte usor de utilizat. Se aplica pur si simplu pe piele seara inainte de culcare si se scot a doua zi dimineata.

Este foarte probabil ca plasturii purtati sa se innegreasca pana a doua zi, ceea ce este perfect normal. Innegrirea lor semnifica faptul ca au absorbit toxinele din corp pe timpul somnului. Majoritatea celor care folosesc astfel de plasturi sustin ca se simt mai putin obositi, si ca metoda ii scapa de migrene si de durerile articulare. Aceasta metoda de detoxifiere provine din Japonia, niponii avand o traditie veche construita pe practica detoxifierii prin talpi.

Bai ionice pentru detoxifierea prin talpi

Si aceste bai au rolul de a elimina toxinele din organism prin talpile picioarelor. De regula, dispozitivele de pe piata se alimenteaza cu curent electric, pe care il transforma in ioni cu sarcini pozitive si negative, ce sunt apoi emanati in apa sarata calda.

Baile ionice detoxifiante ionizeaza astfel apa sarata cu polaritati alternante. Baile sunt foarte relaxante si elimina eficient toxinele acumulate in organism.

Toxinele patrund in corp pe mai multe cai: prin alimentatie, prin aer, precum si prin produsele de ingrijire corporala pe care le folosim. Astazi suntem practic asaltati de toxine, asa ca tratamentele de detoxifiere devin esentiale pentru sanatatea corpului.

Sursa: Secretele, Autor Razvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.