Acasă World Metoda simpla prin care iti stergi urmele de pe internet!

Metoda simpla prin care iti stergi urmele de pe internet!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Internetul a devenit un loc unde tot mai multa lume isi petrece timpul. Acesta poate fi un loc frumos si oribil in acelasi timp. Uneori simti ca vrei sa dispari, insa pana acum nu a existat o cale usoara prin care sa poti face asta.

Doi programatori suedezi, Wille Dahlbo si Linus Unnebäck, au creat Deseat.me, un site care ofera utilizatorilor posibilitatea de a sterge intreaga existenta online cu doar cateva clickuri. Potrivit celor de la The Next Web, atunci cand va conectati la site cu un cont Google acesta scaneaza printre aplicatiile si serviciile pe care le-ati folosit si creeaza o lista de link-uri destinate stergerii acestora, scrie Digi24.

Fiecare cont gasit este asociat cu un link de stergere sau de dezabonare si, in functie de cat de mare este lista dumneavoastra, in cateva ore puteti sa stergeti toata prezenta dumneavoastra online.

In cazul in care v-ati saturat de retelele de socializare si stresul indus de internet, Deaseat.me poate fi cel mai rapid mod prin care va puteti recapata linistea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos