Metoda inedita prin care un chinez a scapat de 30 de kilograme si e aproape de Cartea Recordurilor! – Cap Limpede

Metoda inedita prin care un chinez a scapat de 30 de kilograme si e aproape de Cartea Recordurilor!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un barbat in varsta de 54 de ani din provincia Jilin, China, a devenit popular in orasul sau natal pentru ceea ce face in fiecare zi. El parcurge zilnic pe jos o anumita distanta, in timp ce poarta pe cap o piatra cu greutatea de 40 de kilograme. Potrivit postului de televiziune CCTV News, localnicii s-au obisnuit sa-l vada in fiecare zi mergand pe strazi cu greutatea pe cap.

El le-a declarat reporterilor ca practica acest ‘sport’ de patru ani. Barbatul a inceput sa faca acest efort atunci cand greutatea sa a ajuns la 115 kg, destul de nesanatoasa pentru inaltimea lui de 1,63 metri. „La inceput, am dorit doar sa incerc acest exercitiu, deoarece cred ca este mai sanatos decat sa iei pastile pentru slabit. Exercitiul chiar a avut efect”, a sustinut chinezul.

Decis sa inlocuiasca modul de viata cu unul mai sanatos, el a inceput intai cu o piatra cu greutatea de 15 kilograme si treptat a ajuns ca care zilnic 40 de kilograme pe cap. In primul an, a mers pe jos 1,5 kilometru zilnic si a pierdut 30 de kilograme. Acum, barbatul poate parcurge distanta de trei kilometri cu piatra pe cap si spera ca intr-o zi sa intre in Cartea Recordurilor pentru metoda sa inedita de pierdere in greutate.

Loading...

Sursa: RADOR


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close