Acasă Utile Metoda de slabit prin acupresura! Asiaticii o folosesc cu succes!

Metoda de slabit prin acupresura! Asiaticii o folosesc cu succes!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acupunctura si acupresura ajuta oamenii sa isi depaseasca anumite probleme de sanatate de mii de ani. Daca vei masa aceste 4 puncte de pe corpul tau, vei pierde instant din greutate.

Acupresura nu este o inselatorie si nici o tehnica vaga, ci una medicala, complexa.

Pe scurt, logica sa consta in faptul ca fiecare organ din corpul uman, care foloseste direct canalele energetice este asociat unor anumite puncte de pe corp.

Asadar, daca iti doresti sa imbunatatesti functionarea unor organe interne, este necesar sa localizezi punctual corespondent, si sa il masezi corespunzator. Daca vei urmari instructiunile, metabolismul tau isi va imbunatati functionarea, iar rezultatul va consta in faptul ca te vei simti energic pe parcursul zilei, iar excesul de grasime va fi incet incet eliminat, pentru ca acumularea va fi oprita.

Vei incepe sa iti controlezi apetitul si iti vei crea un stil complet nou, dar sanatos, de viata.

Acestea sunt punctele care te vor ajuta sa scapi de greutatea in exces:

1. Urechea

Masand acest punct, vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului, care contribuie la iutirea pierderii in greutate in toate zonele corpului. Masajul trebuie facut cu degetul mare timp de 3 minute, de 3 ori pe zi, exercitand o presiune usoara si continua pe ureche.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos