Acasă Stirile zilei Mesajul care face inconjurul internetului! Romanul din diaspora care vrea sa emigreze...

Mesajul care face inconjurul internetului! Romanul din diaspora care vrea sa emigreze in Romania! „M-as intoarce acasa si pe jos”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Marius Dogaru, 46 de ani, un roman plecat in Italia de ani de zile, a postat un mesaj emotionant pe Facebook in care da vina pe politicienii din Romania pentru lipsa conditiilor necesare repatrierii milioanelor de romani plecati in strainatate.

„Emigrez in Romania…! Da, dragi prieteni, m-as intoarce ACASa pe jos, chiar si ducand cu mine tot ce am agonisit aici in strainatate daca as vedea ca cei pusi sa conduca tarisoara noastra, Romania, ar tenta sa faca ceva pentru oamenii de rand care din punct de vedere politic si democratic sunt majoritari!

Nu, domnilor, suntem tinuti cu capul plecat si preocupati de ziua de maine! in momentul de fata suntem neglijati, suntem un numar care este bine sa fie tinut in nestiinta si folosit o data la doi ani pentru votul lor si atat. Cu totii promiteti ‘marea cu sarea’ dupa care dati vina unul pe altul ca nu puteti respecta ceea ce ati promis si o puneti in asa fel incat victimele (cetatenii) spun ‘vai saracii…’.

Nu, domnilor, se promit lucruri care nu se pot realiza dar face bine urechii!!! Ce poate gasi un Diasporean in tara ca sa fie determinat sa se intoarca acasa?

Da, stiu ca aveti o alternativa la cei care parasesc tara…chinezii… muncesc mult pe bani putini…dar ganditi-va ca daca va faceti bine treaba, noi ne putem intoarce ACASa!”, a scris Marius Dogaru.