Acasă Stirile zilei Stiinta MESAJE trimise de la DUMNEZEU! Ce au fotografiat la marginea unei paduri!...

MESAJE trimise de la DUMNEZEU! Ce au fotografiat la marginea unei paduri! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O intamplare din SUA demonstreaza ca Dumnezeu trimite numeroase mesaje omenirii, dar putin sunt cei care le si surprind in fotografii.

Invataturile religioase variaza intre ele, in special la aspectul in care ingerii ori au vointa proprie, ori sunt extensii ale vointei supreme ale lui Dumnezeu. Desi infatisarea ingerilor difera, acestia primesc o infatisare umana, fiind dotati cu aripi maiestre.

Chiar daca putini oameni de pe aceasta planeta se pot lauda cu au vazut astfel de fiinte, exista totusi anumite marturii ale aparitiilor angelice in diverse locuri de pe glob. Pentru ca acestea sunt contestate cu vehementa, iar contestatarii folosesc cu ardoare expresia “pana nu vad, nu cred”, un barbat de origine americana incearca sa le inchida gura cu fotografiile realizate intr-o padure.

David Z se afla impreuna cu prietenii sai intr-o padure din statul Michigan (SUA). Iesisera sa se relaxeze in natura, dar dintr-o data o prezenta misterioasa le-a tulburat profund excursia. Era vorba despre o prezenta energetica misterioasa, care a fost asemanata de membri grupului cu un inger.

David Z fiind fascinat de ceea ce ii fusese oferita sa vada, a pus mana pe camera de fotografiat si a inceput sa capteze numeroase cadre. Ca si cum nimic nu s-a intamplat, ingerul in cauza isi vedea nestingherit de treaba si parca ignora cu desavarsire prezenta oamenilor.

MESAJE trimise de la DUMNEZEU! Ce au fotografiat la marginea unei paduri! FOTO1

Martorii oculari sustin ca fiinta bizara emana energie pozitiva si au fost capabili sa simta cum aceasta le penetra corpul.

Cuvantul inger inseamna “mesager” sau “trimis” si acest cuvant exprima natura serviciului angelic facut oamenilor. Acesta este motivul pentru care cei care l-au vazut sunt convinsi ca a fost vorba despre un semn dumnezeiesc.

MESAJE trimise de la DUMNEZEU! Ce au fotografiat la marginea unei paduri! FOTO2

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos