Acasă Stirile zilei Stiinta MASONII au dezvaluit ce este ASCUNS in MUNTII BUCEGI: „Exista un TABLOU...

MASONII au dezvaluit ce este ASCUNS in MUNTII BUCEGI: „Exista un TABLOU DE COMANDA urias”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Erau baraje energetice artificiale. Primul era plan, drept ca un zid, care bloca accesul in tunel. Al doilea era masiv, ca o cupola sau o semisfera, care se afla la capatul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini afirma ca acolo se afla ceva deosebit de important.

Ansamblul tunel-hemisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numita Babele. Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amorfa.

Continutul ei reprezinta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce venerabilul Massini isi dorea pentru el si pentru elita masonilor. Amorfa contine un praf alb foarte fin. Cercetatorii americani au ramas consternati cand au constatat ca substanta are o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic care este foarte dificil de obtinut mai ales in formula de puritate foarte mare. Pulberea de aur in starea ei pura stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire.

Sursa: obiectiv.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentEste INCREDIBIL ce patesc ANGAJATELE de la APPLE si FACEBOOK daca au de gand sa ramana GRAVIDE!
Articolul următorTRAIAN BASESCU sufera de o BOALA INCURABILA! Vezi ce se arata in DOCUMENTELE legate de sanatatea presedintelui!