In anul 2003, marele mason Massini a dezvaluit o informatie socanta, sustinand ca are informatii si documente ultrasecrete despre u loc special din Romania.

El spune ca grupul Bilderberg are reprezentanti in cele mai importante organisme economice, politice si militare din SUA. Dincolo de aceste grupari exista formatiuni de elita care monitorizeaza viata stiintifica si tehnologia de pe intreaga planeta.

Tot ceea ce este important sau se descopera este adus la cunostinta celor din elita mondiala. Aceasta a fost si cazul observatiilor secrete in ceea ce priveste teritoriul Romaniei.

Pentagonul are mai multe programe militare si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie.

Unul dintre acestea, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui, nu comunica cu exteriorul ci incepe direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia.

In al doilea rand, are forma unui tunel regulat care coteste brusc spre centrul muntelui, intr-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element i-a pus pe ganduri pe cei de la Pentagon. Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul acestuia si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc.

Citeste continuarea pe PAGINA URMATOARE>>>>>!

4 COMENTARII

  1. Sper din suflet să fie adevărată știrea. Poate pentru că obișnuiesc să dau share articolelor bune, și nu aș vrea să mă mă fac de râs. Sigur, e fascinant, o călătorie în lumea despre care se știu atât de puține, despre masonerie. Și din punctul de vedere al descoperirii, și pentru că mulți au visat să fie reale poveștile din bătrâni, cum că din toate vechile cetăți, devenite orașe, sunt treceri subterane neștiute. Sper să nu fi citit o poveste. Sper.

  2. Am citit cartea, o am, dar credeți că e adevărat, că s-au a văzut din sateliti sturctura interna sa că cineva a fost în interiorul structurii? Ar fi bine pentru noi dacă ar fi adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.