Acasă Stirile zilei Stiinta Masoneria se extinde gratie Guvernului! Un TEMPLU MASONIC gigant va fi construit...

Masoneria se extinde gratie Guvernului! Un TEMPLU MASONIC gigant va fi construit in Bucuresti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Masoneria romana se extinde gratie Guvernului care a dat spre proprietate un teren in valoare de peste 2,1 milioane lei pentru ca Marea Loja Nationala sa construiasca un templu gigant.

Asa cum informa ActiveNews la vremea respectiva, terenul primit de masoni de la Guvern are 2.448 de metri patrati si a fost facut cadou in decembrie 2013.

Conform proiectului prezentat miercuri in Comisia de Urbanism a Primariei Capitalei, in noua cladire vor fi amenajate o parcare subterana, sali multifunctionale, un restaurant, un club, dar si un muzeu si o biblioteca.

Astfel, la primele doua niveluri ale cladirii, aflate la subsol, va fi amenajata o parcare cu 112 locuri pentru autoturisme si sase pentru motociclete (cate 56 de locuri pe fiecare nivel).

La demisol este prevazut un club cu 115 locuri, un lobby, dar si un restaurant cu 150 de locuri.

Parterul va fi ocupat in acea mai mare parte de o sala de spectacole cu 679 de locuri, intre care 431 la parter si 248 la balcon).

La nivelurile superioare vor mai fi construite inca sapte sali multifunctionale: patru sali la etajul al doilea (doua cu cate 120 de locuri si alte doua cu cate 158 de locuri) si trei la etajul al treilea. De asemenea, la ultimul nivel al cladirii (etajul patru) vor fi amenajate un muzeu si o biblioteca.

Comisia de Urbanism a Primariei Capitalei s-a aratat nemultumita de planul cladirii, pentru ca sunt probleme cu spatiul verde din zona:

„Trebuie sa obtineti cei 30% spatiu verde: 20% la sol si 10% betonat. Cred ca suprafata terenului pentru acest teren ar trebui extinsa„, a spus Radu Petre Nastase, membru al Comisiei.

Masoneria a fost osandita, oficial, ca doctrina si ca organizatie de Biserica Ortodoxa Romana, in 1937, iar cel mai recent acelasi lucru l-a facut Biserica Ortodoxa a Greciei.

Sursa: activenews.ro

Citeste caplimpede