Realizatorul TV, Oreste Teodorescu dezvaluie din bucataria masoneriei experimentul comunist care si-a propus sa concretizeze Raiul teologic pe pamant, idei care ne conduc destinele de doua secole.

A fost gandit ca o religie orizontala, sociala, fara nimic metafizic sau mistic, in care Omul Nou sa fie atat de liber incat sa-si poata construi singur viata, fara sa mai fie robul destinului. Pentru acest deziderat, pionierii comunismului si-au propus sa rastoarne lumea veche atacand stalpii de rezistenta ai democtratiei : Proprietatea, Monarhia si Religia.

“Apostolii” care au propovaduit religia Omului Nou au fost Marx, Engels si Lenin. Timp de doua secole cateva idei promovate in lojile masonice Liga Dreptilor ,din Germania si Franta intiparesc in mentalul colectiv predicatele utopiei comuniste:

Nu exista proprietate privata, Statul detine toate bunurile, mijloacele si este singurul care distribuie profitul si hotaraste platile.

Nu exista familie. Oamenii trebuie sa traisca si sa munceasca in comun. Copiii sunt crescuti de catre stat, unde primesc gratuit educatie si pregatire profesionala.

Nu exista religii, ci doar convingerea ca omul descatusat de mecanismele sociale si eliberat de ierarhiile traditionale va putea instaura pe Pamant, o lume perfecta.

Singurii beneficiari ai comunismului trebuie sa fie cei care muncesc, coordonati si dirijati de cei care gandesc, in folosul exclusiv al Statului.

Istoricul polonez Adam Burakowski sustine ca aceste idei care au declansat Revolutia Franceza in 1785 si Revolutia Bolsevica din octombrie 1917 au proliferat in toata Europa si ca in ciuda utopiei evidente a comunismului, el a fost puternic sprijinit economic din Occident. „ Daca n-ar fi fost creditat din Vest, poate ca comunismul ar fi dat faliment chiar în anii ’70.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.