Marturisirile unei asistente medicale despre regretele oamenilor aflati pe patul mortii! – Cap Limpede

Marturisirile unei asistente medicale despre regretele oamenilor aflati pe patul mortii!

Multi oameni duc o viata de rutina in care zi de zi fac acelasi lucru si uita sa gaseasca fericirea in lucrurile simple. O asistenta medicala a notat principalele regrete pe care le au oamenii pe patul mortii iar majoritatea spun ca au muncit prea mult si au uitat sa fie fericiti. Gandeste-te si tu la asta.

 

Este vorba despre Bronnie Ware o asistenta medicala care a lucrat intr-un centru de ingrijire paleativa. Aceasta a povestit emotiile si temerile experimentate de cei mai multi dintre pacienti, incluzandu-le intr-o carte dedicata muncii sale, scrie upliftconnect.com.

Click pe aceeasi tema:  Riscurile grave la care ne expunem zilnic! 20% din viata noastra se duce pe televizor si internet! Vezi cum ne influenteaza creierul!

„Oamenii cresc foarte mult sufleteste cand se confrunta cu propria mortalitate. Am invatat sa nu subestimez niciodata capacitatea cuiva de a evolua. Unele schimbari au fost fenomenale”, a marturisit asistenta.

Cand si-a intrebat pacientii ce regrete au si ce ar face diferit diferit daca ar putea sa o ia de la capat, acestia au dat raspunsuri dintre cele mai variate. Iata un top 5 al celor mai des intalnite destainuiri ale muribunzilor: 1. Mi-s dori sa fi avut curajul sa traiesc o viata dupa bunul plac, nu influentat de asteptarile celor din jur.

Click pe aceeasi tema:  Un maestru yoghin dezvaluie lucrurile din jurul nostru care ne consuma energia vitala! Ne macina sufletul!

2. As vrea sa nu fi muncit atat de mult

3. As vrea sa fi avut curajul sa-mi exprim sentimentele

4. Mi-as fi dorit sa pastrez legatura cu prietenii mei

5. Mi-as fi dorit sa fiu mai fericit

Multi nu si-au dat seama pana la sfarsit ca fericirea este o alegere. Cand si-au intors fata catre ceea ce simt, au dorit sa rada din tot sufletul si sa revina din nou in viata lor, a explicat Bronnie.

Click pe aceeasi tema:  Cuvintele magice care iti aduc fericirea si bunastarea! Repeta cuvintele si vor incepe sa apara minuni!

sursa: antena3.ro

spre