Acasă Stirile zilei Stiinta Marturisire incredibila a unui preot starneste controverse: Dumnezeu este femeie!

Marturisire incredibila a unui preot starneste controverse: Dumnezeu este femeie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marturisirea incredibila a unui preot a starnit controverse pe internet dupa ce a spus ca Dumnezeu este femeie.

Conform unei informatii pornita de nicaieri, un preot catolic in varsta de 71 de ani, John Michael O’Neal, care slujea la o dioceza din Boston a suferit un stop cardiac si a fost in moarte clinica pentru mai bine de 48 de minute.

In tot acest interval de timp, preotul a fost invaluit de o senzatie coplesitoare de dragoste, intalnindu-l pe Dumnezeu, pe care l-a descris ca fiind asemanator unei luminoase figuri materne.

„Avea o voce calda si mangaietoare, prezenta ei era la fel de linistitoare ca imbratisarea unei mame. Faptul ca am intalnit o prezenta feminina, in locul celei arhetipale, masculine, nu m-a deranjat absolut deloc, experienta aceasta a fost tot ceea ce speram si chiar mai mult de atat”, ar fi spus preotul.

Oameni de bine, intrigati de faptul ca stirea nu avea nici macar o sursa care s-o fi confirmat, l-au contactat pe purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Catolice din Boston care a daramat toate referiile nascute de aceasta informatie afirmand ca nu exista in cadrul Arhiepiscopiei niciun preot cu numele celui citat si ca mai mult ca sigur este vorba de o stire falsa.

Inca o data: pe internet poti citi multe lucruri, verifica-le, nu le inghiti nemestecate!

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos