Calugarul Cleopa Jurj de la manastirea aradeana Gai socheaza din nou, de aceasta data profetia sa se leaga de celebra bautura Cola. 

Astfel, acesta a sustinut, de-a lungul ultimilor ani, ca stie cand vine sfarsitul lumii, si-a avertizat enoriasii sa nu accepte cardul de sanatate pentru ca, citit invers, acesta inseamna DRAC, ca cipurile din noile carti de identitate pot duce la pierderea sufletului si ca bauturile pe baza de cola contin avortoni! Calugarul Cleopa a intrat in atentia publicului aradean si nu numai in urma unor profetii de-a dreptul socante. La un moment-dat, parintele Cleopa avertizeaza ca o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin anul 2032.

„In 1999, in 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil, e ascuns undeva. Nu ti se arata tie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preturile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. In scriptura scrie ca diavolul are 666, copilul lui are 999 si atunci vine. Socotim: la nasterea copilului diavolului, cat va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevarul si trei ani va domni pe scaun, va veni judecata si sfarsitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi in 99, in 29 va fi pus pe scaun si in 2032 va fi, cam asa, zicem noi, va fi Dumnezeul bagat cu cipul, cu toate, care se pun in magazine, preturile, cu 99, toate sunt cu numarul diavolului“, sustine Cleopa Jurj, calugar la manastirea Gai.

Fata bisericeasca isi avertizeaza enoriasii ca acceptul dat pentru noile carti de identitate ar putea sa ii coste viata si chiar sufletul, in contextul in care diavolul isi va proteja acolitii tocmai prin astfel de semne.

Cola nu scapa de profetii

Parintele Cleopa a luat in vizor si bauturile racoritoare pe baza de cola. Parintele Cleopa ii sfatuieste pe enoriasii care participa la slujbele sale sa nu consume astfel de sucuri pentru ca ele contin avortoni!

„Daca beti cola, practic beti din sangele copiilor vostri” – este mesajul pe care l-au receptionat credinciosii din partea duhovnicului manastirii Gai. Arhiepiscopia Aradului nu a dorit sa comenteze in niciun fel predicile parintelui Cleopa.

Reprezentantii Arhiepiscopiei Aradului se delimiteaza de opiniile duhovnicului Manastirii Gai, considerand ca acesta a vorbit in nume personal si nu reprezinta punctul de vedere al bisericii.

Sursa: adevarul.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.