Acasă Stirile zilei Marine Le Pen, realeasa presedinte al Frontului National!

Marine Le Pen, realeasa presedinte al Frontului National!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marine Le Pen a fost realeasa presedinte al Frontului National cu 100% din voturile exprimate, votul fiind exercitat prin corespondenta, relateaza AFP.

Marine Le Pen, in varsta de 46 de ani, incepe astfel un al doilea mandat la conducerea partidului fondat in 1972 de tatal ei, Jean-Marie Le Pen, in varsta de 86 de ani.

Frontul National, creditat de sondaje cu 30 la suta din voturi la alegerile prezidentiale din Franta din 2017, sustine ca are 83.000 de membri si putin peste 22.000 au participat la vot.

In timp ce Jean-Marie Le Pen ramane presedintele de onoare al partidului si un punct de referinta pentru militantii in varsta, o a treia generatie Le Pen a ajuns in fruntea formatiunii. Marion Marechal Le Pen, in varsta de 24 de ani, nepoata fondatorului FN si a actualei presedinte, unul dintre cei doi deputati ai FN din Adunarea Nationala, a intrat in comitetul central al partidului.

Marine Le Pen a inceput din 2011 un demers impotriva diabolizarii Frontului National, pastrand insa principiile sale fundamentale: euroscepticismul, apararea „identitatii franceze”, lupta impotriva imigratiei si denuntarea insecuritatii.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos