Acasă Special Investigatii Adevaratul motiv pentru care a disparut avionul Malaysian Airlines MH370!

Adevaratul motiv pentru care a disparut avionul Malaysian Airlines MH370!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O investigatie jurnalistica realizata de westernjournalism.com arata cheitele unei disparitii misterioase pe care incetul cu incetul istoria o invaluie in arhiva. Poate parea o teorie a conspiratiei dar totusi evidentele sunt extraordinare. Cititi articolul iar la final puteti vedea un video in care sunt prezentate documentele ce stau la baza acestor dezvaluiri.

Consultantul NSA, Edward Snowden, a dezvaluit lumii ca NSA a spionat fiecare american adunand in total trilioane de arhive ale apelurilor telefonice si e-mailurilor populatiei in numele protejarii de teroristii islamici.

Potrivit lui Snowden numai el a intocmit peste 50.000 de documente in timp ce a lucrat pentru NSA ca spion privat al Booz Allen Hamilton, o corporatie multinationala care opereaza in toata lumea.

In spatele cortinei care mascheaza Booz Allen Hamilton se afla Carlyle Group, care a achizitionat Booz Allen Hamilton, in anul in care Obama a fost ales presedinte, pentru un uimitor pret de 2,5 miliarde de dolari.

Carlyle Group a fost prinsa in mai multe controverse inca din anul 2001, cand a fost dezvaluit faptul ca familia bin Laden investit milioane de dolari in Carlyle Group. De fapt, in timp ce acolitii lui Bin Laden zburau cu avioanele in turnurile World Trade Center pe 9/11, George HW Bush s-a intalnit cu membrii familiei Bin Laden la hotelul Ritz-Carlton din Washington pentru a discuta despre Carlyle Group.

carlyle group

 

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>