Un cuplu a decis sa intre cu Mercedesul pe plaja din Mamaia, pentru o plimbare „romantica“, iar imaginea a devenit virala.

Mai exact, e vorba de un Mercedes alb, care imediat a reusit sa ii atraga atentia si celebrului Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania, dupa ce imaginea a aparut pe o pagina dedicata oamenilor legii.

„Nu am inteles niciodata aceasta „moda” de a patrunde cu autoturismul pe plaja. Ai venit sa te distrezi, nu sa fii un cocalar. Nu inteleg care e faza, vrei sa ii dai inelul direct din masina scumpa sau cum? Crezi ca o lesina faptul ca o plimbi cu masina pe plaja la rasarit sau sa sa o plimbi de mana, asa cum ar face orice om normal? Nu procedati niciodata in acest fel! Sanctiunea poate ajunge pana la 20.000 de lei“, a fost scris in dreptul imaginii, conform Cancan.

„Da, eu cred ca o lesina faptul ca o plimbi cu masina pe plaja. Pentru ca daca ar avea in cap altceva decat c***t, nu ar umbla cu unul pe care il duce capul sa intre cu masina pe plaja. Deci ea e impresionata profund de „iuby” al ei care e cel mai „cyumeg” si mai smeker si mai bazat, nu ca saracii care se plimba de mana pe jos“, a scris Marian Godina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.