Acasă Sanatate Mananci intotdeauna pe graba? Vezi la ce riscuri te expui!

Mananci intotdeauna pe graba? Vezi la ce riscuri te expui!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

2. Apelati la enzime si…

Pentru a ne simti bine dupa masa, medicii ne sfatuiesc sa apelam la preparate naturale pe baza de enzime. De ce enzime? Pentru ca enzimele sunt cele care accelereaza procesul de digestie a alimentelor. Cu cat enzimele sunt mai active, cu atat digestia este mai rapida, iar starea organismului dupa masa este mai buna. O categorie foarte eficienta de enzime naturale sunt cele derivate din ciuperca Aspergillus. Este vorba despre un complex enzimatic cu spectru larg, alcatuit din urmatoarele enzime: proteaza (descompune proteinele), lipaza (descompune grasimile), amilaza (descompune carbohidratii), lactaza (descompune lactoza) si celulaza(descompune fibrele vegetale). Aceste enzime asigura descompunerea corecta a alimentelor, ceea ce inseamna de fapt o digestie optima. Administrate in timpul meselor, enzimele din ciuperca Aspergillus previn aparitia tulburarilor digestive precum balonarea, senzatia de greata, eructatiile, durerile abdominale.

TOP 5 Sfaturi care te vor ajuta sa ai o DIGESTIE CORECTA!2