Acasă Stirile zilei MAMA lui Barack Obama a pozat pentru REVISTE de ADULTI, potrivit unui...

MAMA lui Barack Obama a pozat pentru REVISTE de ADULTI, potrivit unui grup de interese! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un filmulet distribuit cetatenilor americani arata ca mama lui Barack Obama a pozat pentru reviste de adulti. Mai mult, filmul face aprecieri si referitor la adevaratul tata al presedintelui Barack Obama.

Un milion de copii ale filmului au fost distribuite deja alegatorilor din statul american Ohio, Nevada si New Hampshire. In filmul denumit „Visele adevaratului meu tata” realizatorii sustin ca Obama este fiul unui cunoscut marxist si activist al partidului comunist.

Mai mult, in film sunt prezentate si fotografii indecente in care apare, sustin realizatorii, mama liderului de la Casa Alba. Goala sau imbracata in piele, femeia pozeaza alaturi de alte tinere. Conform filmului fotografiile au fost facute pentru o revista de adulti.

Filmul este cea mai recenta creatie a grupului de interese care sustine ca presedintele Obama nu este cetatean american. Aparitia si distribuirea peliculei catre alegatori poate avea efecte grave asupra popularitatii lui Barack Obama. Conform democratilor, distribuirea filmului in statul Ohio are ca scop cresterea popularitatii candidatului republican Mitt Romney in randul alegatorilor acestui stat.

Alte 3 milioane de dvd-uri vor fi trimise alegatorilor din intre teritoriul Statelor Unite.