Acasă Stirile zilei Justitia Magistraţii au confirmat mandatul de arestare preventivă a deputatului Mihail Boldea

Magistraţii au confirmat mandatul de arestare preventivă a deputatului Mihail Boldea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Instanţa supremă a confirmat, marţi, mandatul de arestare preventivă emis în 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta urmând să fie dus în arestul IPJ Galaţi.

Mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele lui Boldea va fi pus în executare de marţi, 27 martie, data confirmării acestuia, a anunţat instanţa.

Mihail Boldea a solicitat să fie dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, fapt confirmat în procesul verbal al şedinţei, după ce magistraţii l-au întrebat dacă nu se simte prea obosit.

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat că instanţa a admis solicitarea deputatului, acesta urmând să fie dus la Galaţi, pentru a fi încarcerat în arestul IPJ.

După decizia instanţei, Mihail Boldea a fost scos din sala de judecată şi urcat în duba de poliţie.

Marţi a fost audiat la DIICOT Galaţi fratele cel mic al lui Mihail Boldea, George Ştefan, acuzat de spălare de bani în acest dosar, alături de tatăl acestora.

Avocatul lui Boldea, George Moloman, a declarat că deputatul nu mai are încredere în structura DICOT – Galaţi, motiv pentru care a cerut la Parchetul instanţei supreme aducerea dosarului la Structura Centrală.

Moloman a arătat că face acest demers din cauză că procurorul de caz ar fi dat ordonanţă de interceptare a telefoanelor deputatului cu 48 de ore înainte ca acesta să plece din ţară.

Magistraţii instanţei supreme nu l-au audiat pe Mihail Boldea, deputatul refuzând să facă o declaraţie în acest moment.