Acasă Stirile zilei Ilie Stan a demisionat de la Steaua! Stoichiţă e noul antrenor!

Ilie Stan a demisionat de la Steaua! Stoichiţă e noul antrenor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Zi nebună la Steaua. Egalul cu Gaz Metan a deschis „cutia Pandorei” în Ghencea. Ilie Stan a fost forţat să demisioneze, în locul său fiind numit Mihai Stoichiţă, unul dintre cei mai „ascultători” tehnicieni pe care roş-albaştrii l-au avut în era Becali. Dat ca sigur la Steaua, Dinu Gheorghe este cu un pas în curtea Astrei, în timp ce Mihai Stoica se pregăteşte de a III-a descălecare la echipa sa de suflet.

Ilie Stan a renunţat la conducerea tehnică a Stelei după o discuţie de 40 de minute, la imobilul finanţatorului stelist din Aleea Alexandru. După alte 40 de minute, la întâlnirea cu Gigi Becali a venit şi Mihai Stoichiţă, acolo aflându-se şi fostul preşedinte stelist, Mihai Stoica.

Stoichiţă a mai antrenat Steaua în 1997-1998 şi 2009-2010. Între 1994-1997 a fost secundul lui Ţiţi Dumitriu. El i-a adus la Steaua pe „celebrii” Gora Tall şi Stelios Parpas. A câştigat campionatul cu Steaua în 1997-1998. Ultima echipă la care a antrenat a fost Apollon Limassol din Cipru până în urmă cu câteva luni. „Am văzut o echipă care nu are siguranţa finalizării, o echipă care suferă în atac. S-a văzut asta şi în primele etape, rezultate chinuit obţinute. Ceva nu merge. Stelei îi lipseşte inventitivatea, ingeniozitatea. În ultimele meciuri am văzut doar inspiraţia lui Rusescu care a marcat din poziţii chinuite. Azi am văzut o imaturitate în joc. Echipa stă bine fizic, poate cel mai bine din Liga 1”, a spus după meciul cu Gaz Metan Mihai Stoichiţă