Acasă Stirile zilei Ludovic Orban: „Parlamentul iar a mai facut o nefacuta. A trecut o...

Ludovic Orban: „Parlamentul iar a mai facut o nefacuta. A trecut o lege si trebuie sa avem grija. Trebuie sa stam tare in sa”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ludovic Orban acuza Parlamentul ca „face nefacute” si adopta legi care genereaza cheltuieli pentru care nu mai exista resurse. El le-a cerut ministrilor sa fie mai activi in comunicarea publica, sa previna „toate nazdravaniile si populismele astea”.

„Parlamentul iar a mai facut o nefacuta. A trecut o lege si trebuie sa avem grija. Trebuie sa stam tare in sa, pentru ca in fiecare saptamâna Parlamentul ne mai toarna câteva reglementari in care ne mai genereaza cheltuieli pentru care nu mai exista resurse. Parca vor sa duca România in stare de a nu mai putea sa faca fața plaților. Un asemenea gest de iresponsabilitate… incercați sa fiți mai activi in comunicarea publica, sa prevenim toate nazdravaniile astea, sa oprim populismele astea care ne genereaza o situația in care foarte greu vom putea face fața obligațiilor generate in Parlament”, a declarat in sedința de Guvern premierul Ludovic Orban, conform Digi24.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus ca legea care prevede acordarea despagubirilor pentru seceta, la care a facut referire seful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodata, potrivit Mediafax.

Orban i-a cerut lui Oros sa ia legatura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menționata.

„La dezbaterea in plen sa fie prezenți ministri pentru ai convinge pe parlamentari ca nu trebuie sa voteze ca in an electoral, ci in funcție de argumente solide”, a conchis Orban.