Acasă Stirile zilei Ludovic Orban dezvaluie ca planul de ridicare a restrictiilor va fi prezentat...

Ludovic Orban dezvaluie ca planul de ridicare a restrictiilor va fi prezentat pana luni! Cetatenii pot face propuneri

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca regulile aferente ridicarii fiecarei restrictii vor fi prezentate public pana luni si vor fi supuse dezbaterii publice. Institutiile vizate, dar si cetatenii, vor putea face propuneri.

„Setul de reguli aferente ridicarii fiecarei restrictii va fi prezentat public cel tarziu luni, astfel incat sa fie in dezbatere publica. Va fi cunoscut dinainte de companii, de institutii, de cetateni si vom primi observatii, propuneri privitoare la fiecare set de reguli aferent transportului public, aferent spatiilor comerciale care se vor deschide, aferent saloanelor de coafura, de frizerii si tuturor celorlalte categorii de activitati care se vor redeschide”, a declarat Ludovic Orban luni, potrivit Agerpres.

La randul sau, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat ca vor fi elaborate reguli pentru transportul public si ca vineri va purta discutii in acest sens cu reprezentantii sectorului.

„Maine, la initiativa domnului prim-ministru, vom avea o discutie clara: ce masuri luam pe fiecare mod de transport in parte incepand cu data de 15 mai”, a mentionat el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos