Acasă Politic Fost consilier prezidential il demasca pe seful CCR: „Valer Dorneanu este controlat...

Fost consilier prezidential il demasca pe seful CCR: „Valer Dorneanu este controlat de o putere straina”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu, lanseaza o acuzatie foarte grava. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, ar fi controlat de o „putere straina”, din afara Romaniei.

Comentand o postare a jurnalistul Mircea Marian, in care acesta arata cu Dorneanu de la CCR a declarat drept neconstitutionala o OUG avizata favorabil in 1999 de Dorneanu de la Consiliul Legislativ, Lazaroiu anunta ca presedintele CCR este sub controlul unei „puteri straine”.

„Pentru cei care vor sa inteleaga schema de functionare a roboteilor mafiei pesediste, Mircea Marian ofera o retrospectiva. Valer Dorneanu, actualul sef al CCR, a declarat ieri neconstitutionala o ordonanta de urgenta avizata in 1999 de Valer Dorneanu (coincidenta de nume?), presedintele Consiliului Legislativ, si aprobata prin lege de (ei, nu se poate!) Valer Dorneanu, seful Camerei Deputatilor in 2004. Principiul de functionare e simplu – switch off/switch on.

Sa mai reamintim ca Valer Dorneanu (acelasi?) a fost Avocatul Poporului, numit de PSD in plina lovitura de stat, in vara lui 2012, pentru a fi siguri ca nu contesta la CCR celebrele ordonante care au doborat statul de drept (Ponta era pe atunci MC). Amintesc asta ca sa intelegeti raportul dintre Valer Dorneanu (un jurist obscur, fara biografie) si papusarul care l-a zamislit intr-o noapte de betie cu fantoma lui Stalin.

A fost plimbat prin toate functiile posibile, unde a executat orbeste tot ce i s-a ordonat. Din nefericire, la comutatorul lui Dorneanu are acces direct si o putere straina„, a scris Lazaroiu pe Facebook, conform Aktual24.

Iata si documentele publicate de Mircea Marian, din care reiese ca Dorneanu si-a catalogat drept neconstitutional propriul aviz.

„Hai sa va mai arat una, cat de penibil si ridicol e domnul Dormeanu: ordonanta de urgenta declarata neconstitutionala, ieri, de CCR, avea aviz favorabil, din iaunuarie 1999, de la acelasi domn Dormeanu, pe atunci presedintele Consiliului Legislativ. Nici o obiectie la articolul 28, declarat, tot ieri, neconstitutional. Nici o obiectie!”, a scris Mircea Marian.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos