Acasă Utile Lidia Fecioru dezvaluie leacul suta la suta natural impotriva palmelor si calcaielor...

Lidia Fecioru dezvaluie leacul suta la suta natural impotriva palmelor si calcaielor crapate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In prima zi se ia cate trei lingurite, apoi din ce in ce mai mult pana in ziua in care se ajunge la 25. Apoi se ia de la capat. Efectul este uluitor.

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 leacul zilei. Acesta consta in peroxidul de hidrogen alimentar de 35 procente, care ajuta la oxigenarea celulelor.

„Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroida, din cauza asta avea palmele si calcaiele crapate din care curgea sange. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea in prima zi trei picaturi, apoi patru, pana la 25 si apoi inapoi. Se bea intr-un pahar cu apa distilata ca sa nu influenteze calitatea acestei substantei sau apa fiarta si racita. Ca oamenii sa aiba o idee, pe internet exista un documnetar; Cura de un minut. Dupa o luna de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade parul. Nu ma mai doare nimic”, a povestit Lidia Fecioru.

Peroxidul de hidrogen (apa oxigenata), cu concentratia de 35% „calitate alimentara” este recomandat pentru uz intern si este disponibil la magazinele naturiste cu produse de medicina alternativa sau pe internet.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos