Acasă Timp liber Spiritualitate Semnele care arata ca o persoana decedata draga se afla in preajma...

Semnele care arata ca o persoana decedata draga se afla in preajma ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Multa lume considera ca sufletul paraseste trupul fizic in momentul mortii pentru a trascende in lumea de dincolo. Existenta vietii de apoi este sustinuta de numerosi teologi, dar si de oameni de stiinta, parapsihologi, si persoane care au fost martorele unor intamplari paranormale. Potrivit adeptilor parapsihologiei, persoanele iubite nu ne parasesc definitiv dupa moarte, ci se pot reintoarce uneori pentru a ne incuraja, consola, linisti sau preveni asupra anumitor momente de cumpana.

Principala forma de conexiune o reprezinta visele.

De multe ori, spiritele celor dragi ne apar in vis inconjurate de o aura luminoasa. Cu toate acestea, trairile din vis sunt foarte intense, iar visele „de vizitare” par foarte reale. Din acest motiv, se intiparesc usor in memorie si ne pot marca vreme indelungata.
Concentreaza-te asupra detaliilor din vis.

Se intampla uneori ca in visele de vizitare sa apara semne sau mesaje clare menite sa ne linisteasca sau sa ne puna in garda cu privire la anumite evenimente viitoare.

In vis, persoanele decedate apar mai tinere sau mai sanatoase decat in momentul mortii.

Mai ales daca persoanele trecute in nefiinta au murit in urma unor boli grave, acestea vor aparea in vis ca fiind sanatoase. Scopul interactiunii spiritelor binevoitoare cu cei din lumea fizica nu este acela de a-i speria sau tulbura, ci de a-i linisti si de-ai ajuta sa depaseasca mai usor tragedia suferita, motiv pentru care iau o intruchipare armonioasa.

Aproape de fiecare data, spiritele incearca sa transmita un mesaj, dar nu neaparat pe cale verbala.

Indiferent de forma mesajului, insa, persoana vizitata nu va intampina dificultati in descifrarea sensului acestuia.

Uneori, se poate ca spiritele sa intre in comunicare cu tine ca sa-ti transmita mesaje cu privire la alte persoane.
De ce aleg spiritele visele ca mijloc de comunicare?

Potrivit specialistilor, somnul este cea mai eficienta poarta catre alte dimensiuni. in timpul somnului, gandirea rationala este dezactivata, iar noi devenim mult mai receptivi la experientele supranaturale.

Dupa ani si ani de cercetare in domeniu, modul exact prin care se petrec aceste vizitari spirituale continua sa ramana un mister. Totusi, persoanele interesate de fenomenele paranormale considera ca epicentrul, sau elementul mijlocitor al acestor vise de vizitare, ar fi centrul Ajna, sau centrul celui de-al treilea ochi.
Nu toate visele de acest tip intra in categoria viselor de vizitare.

in majoritatea cazurilor, este vorba pur si simplu de manifestarea in planul constiintei a gandurilor inradacinate adanc in subconstient. Aceasta teorie este intarita de catre psihologi, care fie atribuie o simbolistica diferita acestor vise, fie le considera o succesiune aleatorie de ganduri, trairi si experiente de viata.

Unii oameni considera ca experientele de vizitare in vis nu se rezuma doar la persoane decedate.

Cei care cred in spirite totemice, precum si adeptii teoriei metempsihozei (reincarnarii intr-o trup de animal), sustin ca inclusiv spiritele animalelor dragi ne pot vizita dupa moarte. Altii sustin ca multe dintre aparitiile din vis reprezinta, de fapt, nu spirite, ci ingeri.
Toate visele de vizitare au un numitor comun: inspira o stare de liniste, armonie si pace interioara.

Filmele de groaza infatisaza numeroase intalniri cu spirite malefice care ii bantuie pe cei vii, dar, in viata reala, aceste vise, desi intense, nu presupun manifestari ostile sau traumatizante.

Spiritele care ne viziteaza in vis sunt pasnice, binevoitoare, si recurg la acest mijloc de comunicare pentru a ne linisti, a ne asigura ca sunt bine acolo unde sunt, si ca este momentul sa ne detasam de circumstantele disparitiei lor si sa ne vedem mai departe de viata. De regula, odata ce mesajul este transmis, spiritele nu mai apar in vis cu alte ocazii, pentru ca si-au indeplinit rolul.
Asculta-ti intuitia ca sa diferentiezi visele lucide de cele obisnuite.

Atunci cand ai un vis de vizitare, traiesti experienta cu toata fiinta. Un astfel de vis este atat de intens, de realist si de viu incat nu te vei indoi nicio clipa in privinta autenticitatii experientei traite.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos