Povestea lor de iubire incepe ca-n povesti. S-au intalnit in adolescenta, pe vremea cand nicio grija nu le brazda chipul. Aveam 15 si 17 ani si parca era scris in stele sa ramana impreuna.

Beatrice si Bert Whitehead au adunat 67 de primaveri impreuna. La bine si la greu, si-au dat mana si au mers prin ploi si furtuni, nu doar prin clipe frumoase.

si-au scris povestea de iubire asa cum unii nici nu viseaza. Patru copii si o droaie de nepoti si stranepoti, ce iti poti dori mai mult?

Viata trece repede cand ai alaturi sufletul pereche si, intr-o zi, Beatrice a primit vestea ca are cancer osos. Internata intr-un spital din Anglia, femeia nu a mai putut suporta durerosul tratament. Obosise. Sufletele pereche nu se despart si traiesc unul prin celalalt.

Bert s-a imbolnavit si el, la 90 de ani. L-au internat la alt spital. ii era tot mai greu sa mearga in scaun cu rotile sa isi vada iubita sotie. si atunci s-a dispus ca cei doi sa fie dusi in acelasi spital si in acelasi salon, arata a1.

Fiindca sufletele pereche nu stau separat.

Bert i-a stat alaturi femeii si s-au tinut de mana, ca in adolescenta, fiindca aveau sa traiasca ultimele clipe impreuna.

Undeva, prin Ceruri, isi vor da din nou mana. si vor fi iar tineri si frumosi si vor merge brat la brat. Pentru eternitate.

Povestea lor seamana izbitor de mult cu un alt cuplu de suflete pereche.

Casatoriţi de 65 de ani, doi batranei s-au stins din viata la 11 ore distanţa. Barbatul „ar fi vrut sa o astepte, sa iasa impreuna din aceasta viata si sa paseasca impreuna in urmatoarea’’ a povestit fiica acestora.

si sufletele pereche nu se despart. La fel s-a intamplat si cu Joan (92 de ani) si Hugh Nees (94 de ani). Dupa 67 de ani de casnicie, barbatul a murit. Iubirea lor a fost atat de puternica, incat dupa doar doua ore, femeia s-a stins si ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.