Acasă Life Dezvoltare Personala Lectie de viata! Cuvintele pe care le spui despre altii, spun totul...

Lectie de viata! Cuvintele pe care le spui despre altii, spun totul despre tine!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Odata, la amurg, un batran statea pe pragul casei sale si se bucura de racoarea serii. Alaturi de casa lui era drumul care ducea in sat.

Pe drum mergea un barbat, care, vazandu-l pe batran, s-a gandit: „Acest om este lenes, el nu lucreaza si toata ziua sta pe pragul casei sale”.

Putin mai tarziu, pe acelasi drum a aparut un alt barbat, care s-a gandit: „Acest barbat este un Don Juan. Sta aici si urmareste fetele care trec si, probabil, incearca sa le cucereasca”.

Intr-un final, un padurar, care mergea spre sat, s-a gandit: „Acest om este un om harnic. A muncit toata ziua si probabil acum savureaza odihna bine meritata”.

… intr-adevar, nu putem sti prea multe despre acest batran care sta pe pragul casei sale. De cealalta parte, putem spune foarte multe despre cei trei barbati care se indreptau spre sat: primul era un lenes, al doilea un afemeiat, iar al treilea – un om muncit.

Cuvintele pe care le spui despre altii, spun totul despre tine.

Proiectia este mecanismul de aparare pe care in utilizam, atribuind unor obiecte exterioare propriile noastre inclinatii sau trasaturi de caracter, arata dozadesucces.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMihaela Bilic da de pamant cu nutritia genetica! „Nu inseamna decat multi bani pentru mai nimic”
Articolul următorGreselile majore care iti afecteaza mintea! Vezi cum iti mentii creierul sanatos!