Acasă Life Dezvoltare Personala La ce varsta ajungem sa detinem controlul asupra propriei vieti!

La ce varsta ajungem sa detinem controlul asupra propriei vieti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Responsabilitatea sustinerii unei familii, cu tot ce implica acest lucru, de la achizitionarea unei case pana la un venit stabil, poate fi o sursa permanenta de ingrijorare. Totusi, dincolo de dificultatile inerente, exista o varsta la care simtim ca detinem controlul asupra propriei vieti si ca lucrurile s-au asezat pe un fagas mai lin, arata o cercetarea realizata recent.

Abia de la varsta de 37 de ani apare sentimentul ca suntem stapani pe propria viata si mai ales ca am invatat cum sa ne dramuim banii, arata o cercetare facuta de OnePoll pe 2.000 de persoane.  Trei sferturi din respondenti au precizat ca securitatea financiara este cea mai importanta pentru a deveni increzator in ceea ce priveste viitorul.

Detinerea unei case proprietate personala a fost, de asemenea, mentionata printre aspectele importante, dar nu pe primul loc. O casatorie fericita si un loc de munca unde sa te simti apreciat si sa ai un salariu decent figureaza, de asemenea, pe lista factorilor care ofera sentimentul de stabilitate pe care ni-l dorim in viata. O treime din persoanele care au participat la sondaj au precizat ca banii reprezinta principalul motiv de ingrijorare in viata de adult, in timp ce 49% au declarat ca au grija ca relatiile de familie, cu rudele apropiate, sa fie cat mai bune, arata adevarul.

4 din 10 persoane au declarat ca si-au trasat un plan pe cinci ani, cu obiectivele pe care ar dori sa le implineasca in aceasta perioada, chiar daca jumatate din acestia au recunoscut ca nu au reusit sa respecte ceea ce si-au propus, noteaza „Daily Mail”. in ceea ce priveste economiile pentru momentul iesirii la pensie, 1 din 10 persoane a admis ca nu a fost preocupata prea mult de acest subiect, in timp ce 8% considera ca incheierea unei asigurarari de viata este o problema in plus.

„Pe masura ce inaintam in varsta, devine tot mai important sa avem o viata organizata si stabila. Fie ca asta inseamna sa ne descurcam mai bine cu administrarea banilor, fie sa ne putem plati facturile la timp sau sa ne cumparam o casa, aceste aspecte sunt esentiale pentru a ne simti stapani pe propria existenta”, a declarat Paul Tyson, director al companiei de asigurari de viata Comparecover, firma care a comandat studiul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSemnele care te-ar putea avertiza ca ai corpul plin de toxine! Nu le ignora…
Articolul următorDescoperire de ultima ora! Cancerul care ucide o persoana pe ora poate fi blocat!