Atunci cand corpul este asaltat cu toxine, capacitatea sa de a elimina aceste substante nocive scade, iar acestea incep sa se acumuleze in organism, ducand la diferite imbolnaviri.

In continuare iti vom prezenta simptomele care indica incarcarea corpului cu toxine. Daca manifesti cel putin unul dintre aceste 3 semnale de alarma, inseamna ca trebuie sa urmezi neaparat o cura de detoxifiere.

Primul simptom al incarcarii corpului cu toxine este insomnia. Daca adormi cu greutate, te trezesti noaptea, iar a doua zi te simti epuizat si lipsit de vlaga, iti recomandam sa urmezi un regim de detoxifiere.

Durerile de cap – Durerile de cap si migrenele cronice indica si ele o acumulare a toxinelor in organism. Este important sa retii ca pe perioada curelor de detoxifiere, este posibil ca migrenele sa se inrautateasca. La scurt timp dupa parcurgerea acestora, insa, migrenele scad in intensitate sau dispar complet.

Probleme dermatologice – Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar starea si aspectul sau reflecta starea de sanatate a intregului organism. Aparitia frecventa de eruptii acneice, prurit si alte iritatii sunt un semn ca organismul are nevoie de o curatare profunda de la interior catre exterior.

Incarcarea limbii cu depozite albe sau galbui este un alt simptom al suprasolicitarii corpului cu toxine.

Caldura sustine detoxifierea – Una dintre cele mai bune metode naturale de excretie a toxinelor este transpiratia, asa ca efortul fizic si saunele fierbinti potenteaza efectul curelor de detoxifiere.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.