Klaus Iohannis a primit peste 5.500 de mesaje din partea strazii – Cap Limpede

Klaus Iohannis a primit peste 5.500 de mesaje din partea strazii

Presedintele Iohannis a primit 5.520 de mesaje de la ONG-uri si de la oameni ce au protestat in aceste zile in Piata Universitatii, care cer sa fie primiti la Cotroceni pentru discutii privind desemnarea premierului, iar consultarile, la care nu s-a decis inca cine va merge, vor incepe la 13.30.

Ce a transmis Adrian Despot

„Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Click pe aceeasi tema:  Ce a putut sa declare baronul de Teleorman la aterizarea din SUA?

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti”, scrie Adrian Despot pe Facebook.

Seful statului continua, vineri, consultarile cu partidele pentru formarea noului Guvern, fiind asteptate la Cotroceni UNPR si ALDE, dar si, in premiera, reprezentanti ai societatii civile si ai protestatarilor, care s-au putut inscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri.

Click pe aceeasi tema:  Klaus Iohannis a facut anuntul dupa sedinta CSAT! Ce se intampla cu inzestrarea Armatei!

La ora 11.30 la Palatul Cotroceni va sosi delegatia UNPR. De la ora 12.30 urmeaza sa discute cu presedintele Iohannis si reprezentantii ALDE. Pâna in acest moment, nici UNPR si nici ALDE nu au anuntat componenta delegatiilor.

Din declaratiile publice, UNPR s-a aratat in favoarea continuarii guvernarii alaturi de PSD si de ALDE, in actuala coalitie, insa fara prezenta lui Gabriel Oprea in Guvern. ALDE nu a prezentat un mandat clar, insa copresedintele Calin Popescu Tariceanu s-a aratat impotriva variantei prezentate de PNL, privind alegerile anticipate, afirmând ca acestea ar „paraliza” institutiile statului.

Click pe aceeasi tema:  Klaus Iohannis: Am un mesaj pentru guvernanti: Jos mainile de pe DNA!
spre