Acasă Stirile zilei Preot ortodox: Mesajul cantecului „The Day We Die” este profund ortodox! Mi-a...

Preot ortodox: Mesajul cantecului „The Day We Die” este profund ortodox! Mi-a placut foarte mult!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mesajul cantecului formatiei Goodbye to Gravity, „The Day We Die” este considerat de parintele Mihai Andrei Aldea ca are un „subiect perfect ortodox”. Asta dupa ce imediat dupa incendiul din Clubul Colective multi si-au dat cu parerea sustinand ca ar avea un mesaj satanic.

Apoi a continuat: <Si, ca sa pun capac la ticalosia si nepriceperea mea, marturisesc public, sus si tare, faptul ca nu am izbutit sa vad unde ar fi satanista melodia `The day we die`. Dimpotriva, dincolo de stilul vocal – pe care il inteleg, dar care imi este incomod – cantecul are un subiect perfect ortodox: nu suntem numere, suntem oameni vii, iar ziua in care ne vom da batuti si vom accepta sa devenim numere, vom accepta sa fim sclavii sistemului, este ziua in care vom muri. Mi-a placut mesajul acestui cantec! Foarte mult!

Iar comentariile pe tema ale unora – privitoare la `premonitia` din aceasta melodie – tin de o boala cumplita a datului cu parerea despre ceea ce nu stim. Barfa, susana, prostie. Ca si cele despre presupusa `petrecere satanista` de la Colectiv si altele asemenea, toate bazate pe `auzenii`.>

sursa: mariustuca.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos